Alba Ginesta

Usuària de la Biblioteca Infantil i Juvenil Can Butjosa de Parets del Vallès

“La biblioteca m’ha ajudat a tenir una visió més àmplia de la societat que m’envolta i a conèixer molts tipus de gent diferent”

Estudio disseny d’interiors i visc a Parets del Vallès. Sóc una gran afeccionada a la lectura de tot tipus de llibres, m’agrada explicar contes i històries i de tant en tant escriure’n o dibuixar-ne alguna.

La meva relació amb la biblioteca va començar quan encara portava bolquers i la meva mare em portava a escoltar i llegir contes. Una relació que va anar creixent any rere any, primer com a usuària i més endavant com a voluntària en alguns dels projectes que es duen a terme, com l’Apadrinatge o els conta contes per als infants de Parets per Sant Jordi.

La biblioteca m’ha ajudat a tenir una visió més àmplia de la societat que m’envolta i a conèixer molts tipus de gent diferent. M’ha aportat moltes experiències màgiques, com assistir a l’Hora del conte tots els divendres quan era petita o veure les cares dels nens quan els expliques un conte ja de més gran. També m’ha ajudat a investigar, a tenir curiositat pel coneixement i a no rendir-me mai: gràcies a la biblioteca he après que de vegades s’ha de deixar que t’ajudin quan hi ha algun problema i que tot té solució.

Se’m fa difícil imaginar com seria si no hagués tingut mai contacte amb la biblioteca. Segurament ni seria tan lectora com sóc, ni hagués tingut una sèrie d’experiències que m’han fet qui sóc i tampoc tindria tant interès en activitats de voluntariat.

Les biblioteques tenen un gran component social que la majoria de gent no veu. Ajuden en molts aspectes com en la integració social i el coneixement d’un mateix. Són com una guia per quan et perds, un punt de trobada, un lloc on es creen i construeixen amistats. Un espai on pots deixar volar la teva imaginació i escapar una estona de la realitat.Els comentaris estan tancats.