Ferran i Maria Martínez

Usuaris de la Biblioteca Infantil i Juvenil Can Butjosa de Parets del Vallès

G_Familia Martinez Gueldos

“Ens ho passem molt bé i cada dia podem aprendre una cosa diferent”

Sóc en Ferran, tinc 9 anys, vaig a l’Escola Nostra Senyora de Montserrat i m’encanta el futbol. La meva germana és la Maria, que també va a la mateixa escola, fa 1r d’ESO i li agrada molt llegir i pintar. Anar a la biblio és un moment de tranquil·litat per ella.

Venim a la biblio des de petits. La meva mare hi va dur a la Maria quan només tenia 1 any i hi varen anar cada divendres durant l’hora del conte fins l’any passat que ja hi anava sola. A mi també m’hi van dur de petit i em vaig acostumar de ben aviat a escoltar tots els contes. No hi havia divendres que no anéssim a l’Hora del conte, fins que vaig començar el futbol i vaig deixar d’anar-hi els divendres.

La biblioteca ens agrada perquè hi podem aprendre coses. Llegim llibres, hi ha amics i així és com vaig aprendre a llegir. Ens ho passem molt bé i cada dia podem aprendre una cosa diferent. Ens agrada molt l’hora del conte i els moments especials com quan ve la Fada Gina o el dia de Halloween.

Si no hagués vingut a la biblioteca em costaria llegir i sabríem menys coses. Ah! I no haguéssim conegut la Mercè! Anar a la biblio ens ajuda a estar quiets, a parlar fluix, a escoltar. Ens relaxa i aprenem moltes coses.Els comentaris estan tancats.