Josep Recasens

Usuari de la Biblioteca Pública de Tarragona

“Portar els alumnes a la biblioteca mai deixarà de ser profitós”

Per a mi, la biblioteca ha sigut de suma importància ja que gràcies a ella he pogut dur a terme diversos treballs relacionats amb els temps passats i presents i m’ha servit de gran manera per a poder completar els meus treballs històrics.

La meva relació amb la biblioteca comença fa uns vint anys, quan gràcies al fons del Diario de Tarragona vaig poder completar el meu primer treball. Des d’aleshores, la biblioteca m’ha aportat coneixements, descobertes (les sèries de diaris i setmanaris m’han servit d’un ajut incalculable), experiències (l’amabilitat i bonhomia que he trobat fa que les consultes que hi faig em siguin profitoses) i relacions socials (el conèixer als bibliotecaris com a persones fa que en valori l’experiència i l’afabilitat). Malauradament, si no hagués pogut consultar el fons de la biblioteca, els meus treballs haurien estat mancats d’informació.

L’ésser humà té l’obligació de perfeccionar-se al llarg de la seva vida i la biblioteca és el lloc adequat per aquesta finalitat. Com a pedagog que he sigut al llarg de la meva carrera docent, crec que portar els alumnes a aquest lloc mai deixarà de ser profitós.Els comentaris estan tancats.