Lídia Ortiz

Usuària de la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp

“Per mi la Biblioteca és un espai de desenvolupament interior, de reflexió i de creixement; un laboratori d’aprenentatge, amb secrets guardats a dins dels llibres, esperant a ser descoberts; un lloc màgic infinit on pots passar hores i hores sense adonar-te que passa el temps.”

Sóc la Lídia, llicenciada en belles arts i dret. Preparo actualment una tesi doctoral sobre història de la fotografia del segle XIX. Amb la voluntat d’anar enriquint la lectura de les imatges i aprofundir en la mirada dels primers fotogràfs amateurs en un determinat període.

Quan era nena anava totes les setmanes a la biblioteca i escollia un llibre. Els caps de setmana llegia molt mentre els meus amics jugaven a tenis. Sempre he estat molt vinculada a les biblioteques i des que visc al Pallars, la meva biblioteca de referència és la Biblioteca de Tremp.

La Biblioteca m’ha enriquit com a persona i m’ha permès adquirir coneixements.
Per mi la Biblioteca és:
– un espai de desenvolupament interior, de reflexió i de creixement.
– un laboratori d’aprenentatge, amb secrets guardats a dins dels llibres, esperant a ser descoberts
– un lloc màgic infinit on pots passar hores i hores sense adonar-te que passa el temps

La Biblioteca és la història de la humanitat. Conté els coneixements adquirits per poder transmetre la saviesa de la vida. Sense biblioteca potser estaria gaudint de la natura, grimpant als arbres, dibuixant pins o recollint pomes.

La Biblioteca és un estímul, ens permet anar més enllà fent recerca. Trobar les fonts i analitzar qualsevol tema que sigui del nostre interès, gaudir i entendre el que som com a éssers humans de de diferents prismes.Els comentaris estan tancats.