Siro i Surya Marcé

Usuaris de la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp

“La biblioteca ens aporta coneixements, recolliment al mig de la ciutat, silenci, lloc de treball: concentració, coneixences, molts llibres i un lloc de trobada amb la gent.”

Som una família de 4 integrants, vivim en unes terres al bosc d’Abella, on cuidem arbres fruiters, una font, hortes i els boscos del voltant. Des de sempre hem llegit molt, primer en veu alta per a la canalla, i després cadascun amb el seu llibre. Ens agraden les aventures, la natura i les relacions humanes.

La nostra relació amb la Biblioteca comença quan vam arribar al Pallars. Freqüentàvem l’antiga Biblioteca els dies de mercat. Al coincidir l’obertura de la nova Biblioteca i el començament de les classes de música dels nens, ens vam fer “habituals”. Som amants de les lletres i la lectura!

La biblioteca ens aporta coneixements, recolliment al mig de la ciutat, silenci, lloc de treball: concentració, coneixences, molts llibres i un lloc de trobada amb la gent.

Sense contacte amb la biblioteca seríem algú amb menys perspectiva de vida i amb menys possibilitats d’imaginació.

Les biblioteques milloren la vida de la gent, amb qualitat d’informació, imaginació, apropament a la humanitat, apropament a la responsabilitat (tenir cura dels llibres).Els comentaris estan tancats.